Digital Advertising Tutorials – Ce este marketingul prin Google Adwords Romania

by | May 12, 2022 | 0 comments

Digital Advertising Tutorials – Ce este marketingul prin Google Adwords Romania

by | May 12, 2022 | Digital Advertising | 0 comments

Digital Advertising Tutorials

Some of the best digital advertising tutorials online.Ce este marketingul prin Google Adwords Romania

Ce este Google Ads? Anunțurile Google, AKA Google AdWords, este sistemul de publicitate Google în care agenții de publicitate tip licitare pe anumite cuvinte cheie pentru ca anunțurile lor cu clic să apară în rezultatele căutării Google. Deoarece agenții de publicitate trebuie să plătească pentru aceste clicuri, acesta este modul în care Google câștigă bani din căutare. Această infografie vă va ajuta să înțelegeți cum funcționează Google Ads, detalierea licitației Google Ads, procesul de licitare și explicarea unor factori importanți precum Scorul de calitate și costul pe clic. Dacă vă întrebați „Cum funcționează AdWords?” acest video va va raspunde.

Avantajele utilizării Google AdWords

Google AdWords este un instrument puternic atunci când vine vorba de publicitatea online a unei afaceri. Ce o face atât de grozavă? Mai jos sunt câteva dintre avantajele de care se bucură întreprinderile pe platforma de marketing plătită Google:

Direcționarea precisă

Cu numeroasele opțiuni de direcționare Google, proprietarii de afaceri pot asigura că anunțul este afișat numai către potențiali clienți. Proprietarii de afaceri își pot filtra audiența pe baza locației geografice, a vârstei, a cuvintelor cheie și altele. În plus, ei pot alege, de asemenea, ora din zi când anunțurile lor vor fi afișate publicului vizat. Un exemplu obișnuit pe care îl folosesc o mulțime de companii este să difuzeze reclame doar de luni până vineri, între orele 8:00 și 17:00. Acest lucru se datorează, de regulă, faptului că întreprinderile sunt închise sau sunt mai lente în weekend. Acest lucru poate ajuta la maximizarea cheltuielilor publicitare.

După o actualizare din 2013, Google AdWords permite întreprinderilor să aleagă tipul de dispozitive pe care vor fi afișate anunțurile lor. Pentru rețeaua de căutare, puteți alege între desktop-uri, tablete și dispozitive mobile. Pe rețeaua de afișare, întreprinderile pot chiar descărca și mai mult și pot viza anumite dispozitive precum iPhone sau Windows. Ajustările sumelor licitate permit licitarea automată mai mare sau mai mică pe dispozitivele care sunt mai susceptibile să se convertească pe site-ul dvs. Sfat: consultați datele de conversie și de comerț electronic din Analytics.

Plătiți numai pentru rezultate

Acesta este probabil cel mai popular avantaj al publicității pe Google AdWords. Cu AdWords, companiile plătesc doar pentru clicurile pe anunțurile lor, în loc de afișări. Acesta se numește un model de publicitate cu plata pe clic (PPC). În acest fel, întreprinderile economisesc bani plătind doar atunci când un utilizator a luat măsuri pentru a vizualiza site-ul său web.

Urmărirea performanței

Google AdWords permite întreprinderilor să urmărească performanța anunțurilor lor. Aceasta înseamnă că puteți urmări numărul de utilizatori care văd și fac clic pe anunț. Adwords vă permite, de asemenea, să urmăriți numărul de utilizatori care iau măsurile dorite după vizualizarea site-ului dvs. web.

Conform raportului privind impactul economic al Google, întreprinderile realizează în medie 2 USD pentru fiecare dolar cheltuit pe AdWords. Într-un moment ca acesta, utilizarea Google AdWords ca parte a strategiei dvs. de marketing online va avea drept rezultat pozitiv. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna adevărat pentru fiecare industrie. Cel mai bun mod de a descoperi dacă AdWords va fi profitabil pentru afacerea dvs., pentru a încerca.

Dacă sunteți confuz în legătură cu modul de configurare a contului dvs. și cum să folosiți profitabil AdWords, acest ghid vă va ajuta să faceți exact asta.

#google #ads #adwords #romania #marketing

Servicii marketing si web design Timisoarasource

Credit to original author (click on youtube video for more info).

[newsletter_form]
<div class="tnp tnp-subscription"> <form method="post" action="https://www.dienodigital.com/?na=s"> <input type="hidden" name="nlang" value=""><div class="tnp-field tnp-field-firstname"><label for="tnp-1">First name or full name</label> <input class="tnp-name" type="text" name="nn" id="tnp-1" value=""></div> <div class="tnp-field tnp-field-email"><label for="tnp-2">Email</label> <input class="tnp-email" type="email" name="ne" id="tnp-2" value="" required></div> <div class="tnp-field tnp-field-button"><input class="tnp-submit" type="submit" value="Subscribe" > </div> </form> </div>